Bioscoop-informatie
Films in Beverwijk
Cineworld
18:30 - Don't Breathe 2
18:30 - The Ice Road
18:45 - Free Guy
18:45 - Mijn Beste Vriendin Anne Frank
18:45 - The Father
19:00 - Luizenmoeder - De Film
20:45 - Dune
21:00 - After We Fell
21:00 - Mijn Beste Vriendin Anne Frank
21:00 - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
21:15 - The Courier.
21:30 - Malignant


Films in Haarlem

Films in Zandvoort
Nieuwe films
19-Sep-2021
Petite maman
In Petite maman helpt de achtjarige Nelly met het opruimen van het huis van haar overleden grootmoeder. Ze verkent de omgeving en ontmoet een meisje even oud als zij dat een boomhutje aan het bouwen is.

Surge
In Surge gaat Joseph gedurende 24 uur in Londen een ware transformatie door van de ietwat sullige en eenzame jonge man naar gevaarlijke nietsontziende woesteling, na het plegen van een impulsieve daad.

The Night House
In The Night House ontdekt een weduwe steeds meer verontrustende geheimen van haar pas overleden echtgenoot.

Bing’s Dierenverhalen
In Bing’s Dierenverhalen ontmoet je alle vriendjes van Bing. De allerleukste dierenverhalen die kinderen echt spannend vinden.

Dune
In Dune is de jonge edelman Paul Atreides zeer begaafd en is voorbestemd, maar ontdekt dit pas wanneer hij een reis onderneemt naar de gevaarlijkste planeet in het universum om de toekomst van zijn gezin en de mensheid veilig te stellen. Dit alles tegen de achtergrond van een oplopende strijd tussen kwaadaardige krachten over de exclusieve voorraad van de planeet, maar de eigen angst overwinnen blijkt de grootse vijand.

Here We Move Here We Groove
In Here We Move Here We Groove gaat Dj Robert Soko, die bekend werd met zijn Balkan Beats, op onderzoek naar de muzikale invloeden van nieuwkomers in multicultureel Europa.

Queenpins
In Queenpins zetten twee huisvrouwen een coupons-zwendel op - de grootste in de Amerikaanse geschiedenis - en maken meer dan $40 miljoen dollar buit.

The Quest for Tonewood
In The Quest for Tonewood is een gitaarbouwer geobsedeerd door het idee om een viool te maken, waarvan het geluid zo is dat het de muzikant die erop speelt betovert. Hiervoor is een speciale houtsoort nodig, die alleen in een Balkanbos voorkomt. Een muzikale zoektocht die net zo spannend is als een schattenjacht met hoge inzetten. Hij is vastbesloten het weer te vinden en er een viool van te maken voor de wereldberoemde violiste Janine Jansen.